24 Hores de vapor 2017


Durant aquesta nit d'estiu el Tren de l'Oreneta obre les seves portes tota la nit per oferir-te un esdeveniment únic, menjar, mucisa, trens i moltes més sorpreses.

El 3 i 4 de juny, des de les 11 hores del dissabte fins la mateixa hora de l’endemà, diumenge, les circulacions no s’aturen, tant de dia com de nit. És una data important de retrobament d’amics i companys d’altres contrades que hi participen aportant el seu propi material i és l’ocasió de retrobar-se amb els vells amics.

Es molt espectacular la circulació nocturna, doncs en la foscor de la nit el resplendor del foc dels fogars dona un aspecte fantasmagòric. Hi ha un públic fidel que coneixent la data, arriba fins el circuit per poder admirar l’animació que hi ha en aquesta ocasió.

Durant les 24 hores de vapor, el Tren de l'Oreneta obre les seves portes tota la nit per viure una nit d'estiu espectacular i amb diferents esdeveniments i actes especials. A més, tot el circuit del Tren d'de l'Oreneta seguiran la seva marxa habitual amb una programació especial tota la nit.

No faltarà bon ambient per a tots els públics amb música, llums espectaculars i moltes mes sorpreses al llarg de tota la nit, no pots perdre l'oportunitat de circular amb els millors trens per tot el circuit de nit.

Gaudeix dels trens, la bellesa i l'espectacularitat del parc!

Horaris: 10:00 h - Recepció dels participants i descàrrega del material mòbil. 11:00 h - Inicio de les circulacions. 13:00 h – Aperitiu. 14:00 h - Inici oficial de les XXXIII 24 hores de Vapor 2017. 14:30 h – Dinar lliure. Restaurants més propers amb menú diari: Rest. Tàpia i Poliesportiu de Can Caralleu. 21:00 h – Sopar dels participants. De les 22 h fins les 8 h del diumenge, circulació lliure de nit. Circulacions fins les 14 h quan es donarà per finalitzada la Jornada de les XXXIII 24 hores de vapor.

#24horesdevapor #esdeveniment #evento #trendeloreneta #tren #trenoreneta #barcelona #night

Entradas recientes