24 Hores de vapor


Per les 24h de vapor el tren de l'oreneta obre les portes 24h perquè visquis les nits d’estiu mentre gaudeixes d’un munt d’esdeveniments i actes especials. A més, totes les maquines del parc segueixen el seu ritme habitual.

El 11 i 12 de juny, des de les 14 hores del dissabte fins la mateixa hora de l’endemà, diumenge, les circulacions no s’aturen, tant de dia com de nit. És una data important de retrobament d’amics i companys d’altres contrades que hi participen aportant el seu propi material i és l’ocasió de retrobar-se amb els vells amics.

Es molt espectacular la circulació nocturna, doncs en la foscor de la nit el resplendor del foc dels fogars dona un aspecte fantasmagòric. Hi ha un públic fidel que coneixent la data, arriba fins el circuit per poder admirar l’animació que hi ha en aquesta ocasió.

#barcelona #tren #oreneta #trendeloreneta #parcdeloreneta #24horesdevapor

Entradas recientes